Vastaamme kysyntään, ja laajensimme palvelutarjontaamme helpottaaksemme asiakkaidemme kohteiden myyntiä ja ostoa.

Voit tilata kauttamme stailausta, sisustussuunnittelua, kuvausta, pienremontteja ja siivousta.
Ollaan yhteydessä; Saina 040-7644361

 

 

Maailman suurin kiinteistönvälitysketju tuli Hämeenlinnaan

Helmi on nyt osa RE/MAXia

Hämeenlinnaan on saapunut maailmanlaajuinen kiinteistönvälitysketju RE/MAX, joka rantautui Suomeen kahdeksan vuotta sitten. Yhteistyösopimus ketjun ja MH Helmi Oy LKV:n kesken tuli voimaan elokuun alussa.
– Olemme kehittämässä vahvasti toimintaamme ja päätarkoituksenamme on saada lisää markkina-aluetta ja markkinointikeinoja kohteillemme asiakkaidemme eduksi, Helmen yrittäjä Meiju Honkavuori kertoo.
Helmi jatkaa entiseen malliin Honkavuoren omistamana ja johtamana yksityisenä yrityksenä. Myös yrityksen nimi säilyy ja lisäksi tulee markkinointinimi RE/MAX Helmi. Toimiston tilat Palokunnankatu 28:ssa pysyvät niin ikään entisellään.

Kuin Toyota

Honkavuori kertoo miettineensä jo pidempään, että kiinteistönvälitykseen pitäisi saada tuoreita tuulia ja uudenlaista toiminnallisuutta perinteisten tapojen oheen. Kansainvälisen ketjun toimintamalli sopi hänen ajatuksiinsa paremmin kuin hyvin.
– Tärkeintä on toiminnan tehokkuus hyvän asiakaspalvelun kautta sekä yrittäjän itsenäisyys ja vapaus. RE/MAXissa myös koko järjestelmän organisointi teki vaikutuksen. Kun tutustuin yrityksen toimintatapoihin, siitä tuli heti mieleen Toyota, molemmat ovat samalla tavalla asiakaslähtöisiä, maailmanlaajuisia ja tunnettuja brändejä, Nelipyörän aikaisempi omistaja ja siellä  toimitusjohtajana työskennellyt Honkavuori miettii.
Välitysketjun kansainvälisyyskin kiehtoo Honkavuorta, sillä markkina-alueena on yli 90 maata eri puolilla maailmaa.
– Jos vaikka joku suomalainen haluaa ostaa asunnon Espanjasta, me voimme vinkata espanjalaisia välittäjiä ja saamme myös osan välityspalkkiosta itsellemme, hän kertoo.

Lisää väkeä

Uuden yhteistyökuvion myötä Honkavuori hakee toimistoonsa lisää työntekijöitä itsenäisiksi yrittäjiksi. Alkuvaiheessa on tulossa kaksi ja myöhemmin vielä maksimissaan kaksi välittäjää lisää. Perjantaina aloitti välittäjänä jo RE/MAXin toimintaan tämän vuoden aikana perehtynyt monille Hämeenlinnalaisille tuttu Arja Weeraratne. Hämeenlinnan lisäksi Honkavuori laajentaa toimintaa Tampereelle, sillä siellä ei vielä ole ketjun toimistoa.
– Tiloja Tampereella on jo katsottu, ja kun niistä tehdään päätös, sielläkin alkaa rekrytointi, hän kertoo.

Perheyritys

RE/MAX on alun perin perheyritys, samoin kuin on ketjun Suomen-yrityskin. Nyt myös Helmi on tavallaan perheyritys, sillä Meijun tytär LKV-, LVV- ja KED-tutkinnot suorittanut Saina Honkavuori on aloittanut työt toimistossa.
Keväällä Saina teki ammattikorkeakoulun opinnäytetyönsä kiinteistönvälityksen markkinoinnista otsikolla Olemassa olevien markkinointikanavien toimivuuden selvittäminen.
– Tutkimukseen vastanneiden mukaan Hämeen Sanomien Asuntosanomat oli asuntokaupassa tärkeä markkinointikanava varsinkin imagomainonnan kannalta, Meiju kertoo.

Yli 90 000 välittäjää ympäri maailmaa
RE/MAX perustettiin 40 vuotta sitten Yhdysvalloissa, ja Eurooppaan ketju tuli vuonna 1995. Tällä hetkellä se toimii yli 90 maassa, ja itsenäisinä franchising-yrittäjinä toimivia kiinteistönvälittäjiä on yhteensä yli 90 000. Välittäjät palvelevat asiakkaita yli maanrajojen.
Suomessa ketju on toiminut 7 vuotta. Toimistoja on lähes 20 paikkakunnalla ja välittäjiä yhteensä yli 250. Suomessakin välittäjät toimivat ylittäen aluerajoja.
Hämeenlinnaa lähimmät toimistot ovat tähän asti olleet Mäntsälässä ja Lahdessa. Riihimäellä ja Hyvinkäällä ketjun toimistoa ei vielä ole.
Yritys kouluttaa henkilökuntaansa jatkuvasti.
RE/MAX on luonut toimintansa perustaksi eettiset säännöt, joita edellytetään kaikilta ketjun yrittäjiltä ja välittäjiltä. Säännöissä vaaditaan rehellisyyttä, reiluutta ja vastuullisuutta, ja niiden tavoitteena on asettaa entistä korkeammat laatustandardit koko kiinteistönvälitysalalle.

RE/MAX on 40 vuodessa levittäytynyt yli 90 maahan.


MH Helmi Oy LKV

Palokunnankatu 28 B
13100 Hämeenlinna
Puh. 040 5727 258
MH Helmi Oy LKV
Palokunnankatu 28 B
13100 Hämeenlinna
040 5727 258

» Tietosuoja- ja rekisteriseloste

remax     
MH Helmi Oy LKV © 
Powered by Nerio LKV

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)